Buitenschoolse opvang

Bij kinderopvang de Speelhoeve hebben wij ook een gezellig en avontuurlijke buitenschoolse opvang. Onze BSO biedt ruimte voor 20 kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Kinderen worden na schooltijd met een bus of auto opgehaald door een van onze medewerkers. Wat ze vervolgens gaan doen mogen kinderen bij de buitenschoolse opvang helemaal zelf aangeven. Wij vinden het belangrijk om dit initiatief ook te stimuleren en kinderen na schooltijd ruimte te geven. Kletsen over de schooldag, bouwen met de Lego, een spelletje doen of gewoon lekker uitrusten op de bank. Er is van alles mogelijk bij de buitenschoolse opvang van de Speelhoeve. Bijna alles mag, maar niets móet.

Rondleiding aanvragen Aanmelden

Buitenactiviteiten in de buitenschoolse opvang!

Buiten is er bij de agrarische buitenschoolse opvang natuurlijk ook van alles te beleven. Buiten spelen heeft een positieve invloed op de motorische en fysieke ontwikkeling.

Door het verzorgen van planten en dieren leren kinderen spelenderwijs zorg dragen voor de natuur, en voor elkaar. Dit bevordert de creativiteit, onafhankelijk denkvermogen en de taalontwikkeling van kinderen. 

Benieuwd naar de Speelhoeve?

Ben je nieuwsgierig naar onze omgeving en de sfeer bij de buitenschoolse opvang van de Speelhoeve?

Je bent altijd van harte welkom voor een kennismaking met onze locatie in Ysselsteyn. Wij geven jou dan vrijblijvend een rondleiding en kijken graag mee naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Rondleiding aanvragen Aanmelden