Meer dan alleen een kinderopvang

Kinderopvang de Speelhoeve is een kleinschalige agrarische kinderopvang in Ysselsteyn voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Wij onderscheiden ons als kinderopvang door de unieke samenwerking met het agrarische bedrijf. Dit zorgt voor een prikkelarme omgeving voor jouw zoon of dochter om te spelen, leren en zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Wij bieden ouders een flexibele kinderopvang in de vorm van dagopvang, peuter speelgroepen en buitenschoolse opvang. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan gerust langs voor een kennismaking en een persoonlijke rondleiding door de kinderopvang.

Rondleiding aanvragen Aanmelden

Dagopvang bij de Speelhoeve

In onze agrarische dagopvang is er voor kinderen ontzettend veel te beleven. Met een grote buitenruimte, een boomgaard, (buiten)speeltoestellen, een moestuin en velen activiteiten op de boerderij kunnen zij alle aspecten van het buitenleven ervaren.

Meer over de dagopvang

Peutergroep bij de Speelhoeve

Wat is er leuker voor een peuter dan samen met andere peuters plezier te mogen maken? Samen spelen is samen leren. Bij de peutergroep van kinderopvang de Speelhoeve in worden de peuters op een speelse manier uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen en zich voor te bereiden op de basisschool. Wij zijn ervan overtuigd dat dat ieder kind baat heeft bij het deelnemen aan een educatief VVE-programma om op voorhand een eventuele achterstand te voorkomen. Onze peutergroep werkt daarom met het programma "Puk".

Meer over de peutergroep

Buitenschoolse opvang bij de Speelhoeve

De buitenschoolse opvang van kinderopvang de Speelhoeve geeft kinderen de vrijheid om na schooltijd te doen waar zij zich goed bij voelen. We halen de kinderen op van school en dan kunnen ze zelf aangeven wat ze leuk vinden om te doen.

Meer over de buitenschoolse opvang

Gezinnen waarbij één van beide ouders werkt komen in aanmerking voor een subsidieregeling. Gezinnen waarbij beide ouders werken komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Bekijk hier onze tarieven