Ons team

Het team van Kinderopvang De Speelhoeve bestaat uit gediplomeerde pedagogische medewerksters. Vertrouwen en veiligheid staan bij ons centraal en daarom werken wij zoveel mogelijk met een vast team. Wij blijven ons continu ontwikkelen en we volgen jaarlijks trainingen om op de hoogte te blijven en met name scherp te blijven. Onze medewerksters hebben daarnaast allemaal affiniteit met kleinschalige agrarische kinderopvang op de boerderij volgens het pedagogisch beleid van het VAK (Verenigde Agrarische Kinderopvang)

Amber

Amber

Amber

Zelf ben ik opgegroeid op een boeren bedrijf. Daardoor vind ik het erg erg leuk om heerlijk met de kinderen de natuur te ontdekken en onze dieren te verzorgen! Ik ben werkzaam bij de Lammetjes.

Angela

Angela

Angela

Als kind was ik heel graag buiten, had ik een eigen moestuin en kon ik al erg genieten van de natuur, dieren en van ieder seizoen. Daarnaast vind ik het werken met kinderen echt super leuk. Dus het werken bij de Speelhoeve is voor mij een hele goede combinatie van 2 dingen die echt bij me passen. Ik ben werkzaam bij de Geitjes

Angelique

Angelique

Angelique

Ik vind het erg leuk om op een creatieve manier in te spelen op de behoefte van kinderen. Ik ben werkzaam bij de Biggetjes.

Anneke

Anneke

Anneke

Werkzaam bij de Biggetjes en Geitjes

Carla

Carla

Carla

Zorg dragen voor een schone omgeving in combinatie met kinderen om me heen daar geniet ik iedere keer opnieuw van. Ik ben werkzaam als huishoudelijk medewerkster. 

Cheryl

Cheryl

Cheryl

Met veel passie en plezier werk ik bij de kinderopvang. Omdat wij dagelijks veel buiten zijn en samen met de kinderen voor dieren en natuur zorgen leren zij op een mooie manier de wereld ontdekken. Ik ben werkzaam bij de Biggetjes.

Famke

Famke

Famke

Oproepkracht

Jose

Jose

Jose

Ik vind het mooi om kinderen te zien groeien in hun zelfvertrouwen. 
Als zij genieten van hun dag heb ik mijn werk goed gedaan, naast hen of op afstand.
Zo geniet ik van elke groene dag bij de Speelhoeve.
Ik ben werkzaam bij de Kuikentjes.
Krissie

Krissie

Krissie

Wat mij gelukkig maakt, is om iedere dag weer een lach op het gezicht van een kind te toveren. Hoe mooi is het om dit te doen onder het genot van de groene omgeving en dieren die wij tot beschikking hebben.
Ik ben werkzaam op alle groepen.
Laura

Laura

Laura

Uit ervaring weet ik dat er niets mooier is dan opgroeien op het platteland. Ik ben werkzaam bij de Lammetjes, Biggetjes, Geitjes. Daarnaast ben ik mede-eigenaar en vind je me ook op kantoor.

Lizzy

Lizzy

Lizzy

Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich gehoord en gezien voelt en zich zo verder kan ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Samen met de kinderen in een groene omgeving leren omgaan met respect voor elkaar, dieren en planten. 
Ik ben werkzaam bij de Kuikentjes en Geitjes.
Loes

Loes

Loes

Werken met kinderen is mijn passie. Creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen vind ik belangrijk. Het buitenleven op de boerderij en bezig zijn met dier en natuur maakt het werk bij een kinderopvang nóg mooier. Ik ben werkzaam bij de Geitjes en Lammetjes. Daarnaast pedagogisch coach en beleidsmedewerker.

Loes

Loes

Loes

Oproepkracht

Marianne

Marianne

Marianne

Als babyleidster vind ik het leuk om ook voor de allerkleinste een natuurlijke dag te kunnen bieden.  Ik ben werkzaam bij de Lammetjes en Geitjes. Daarnaast pedagogisch coach en beleidsmedewerker.

Mariska

Mariska

Mariska

Goed observeren van de kinderen en kijken of ze het goed naar hun zin hebben, dat vind ik belangrijk voor ieder individu. Zo kan ik waar nodig de één op één aandacht geven die ze verdienen. Ik ben werkzaam bij de Biggetjes.

Marlou

Marlou

Marlou

Werkzaam bij de Lammetjes & Biggetjes

Pleun

Pleun

Pleun

Oproepkracht

Rozan

Rozan

Rozan

Het is erg mooi om te zien hoe kinderen spelenderwijs leren in én met de natuur. Ze krijgen de vrijheid om buiten te ravotten en zich hierdoor optimaal te ontwikkelen. Ik ben werkzaam bij de Kuikentjes en de Geitjes.

Sanne

Sanne

Sanne

Het mooie aan werken in een kinderopvang vind ik dat kinderen dingen op een hele andere manier kunnen laten zien. Soms is het heerlijk om je ook weer even kind te voelen en te genieten van de kleine, simpele dingen. Ik ben werkzaam bij de Lammetjes.

Sjan

Sjan

Sjan

Eigenaar

Suzanne

Suzanne

Suzanne

Van kinds af aan ben ik graag buiten in de natuur en hou ik van dieren. Ik ben op het platteland opgegroeid. Door mijn passie voor dieren en natuur over te brengen op kinderen maakt het werk op De Speelhoeve zo bijzonder. De reactie van kinderen in de buitenlucht is geweldig om te zien. Ik ben BBL-studente en werkzaam bij de Lammetjes & Geitjes.

Wil jij ons team komen versterken?

Wil jij ons team komen versterken?

Wil jij ons team komen versterken?

Ben jij flexibel, enthousiast, taakgericht en niet bang voor vieze handen? Spreekt onze groene visie jou aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures